Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Glossybox Limited Edition

Glossybox Limited Edition

Ett par gånger per år lanserar vi limited edition-boxar som du kan köpa utöver din Glossybox-prenumeration. Dessa finns endast i begränsad upplaga och det är först till kvarn som gäller.

Glossybox Adventskalender 2018

Succén är tillbaka: nu kan du beställa GLOSSYBOX Adventskalender 2018!✨🌟


Vår lyxigaste Limited Edition-utgåva någonsin (!) är fylld med 24 exklusiva skönhetsprodukter till ett värde över 4300 kr och blir din för 1299 kr!😍  Beställs utöver ordinarie prenumeration. Limiterat antal - först till kvarn!

Beställ nu

Kommer snart:
Limited Edition Julbox 2018

Snart släpper vi den ultimata skönhetsjulklappen till både dig själv och alla du känner. I årets Limited Edition Julbox ryms enbart det bästa! Boxen innehåller en lyxig blandning av produkter som tar dig från prepp inför julfestligheterna till att sätta pricken över i:et på din nyårslook.


Årets Limited Edition Julbox är värd över 1400 kr och kostar 339 kr. Denna limiterade box släpps 25 oktober kl.10.00 och säljs i begränsat antal. 


Psst. gör en reminder i kalendern redan nu så du inte missar att beställa boxen! 

Läs mer

Sista chansen:
KARL LAGERFELD + MODELCO LIMITED EDITION

Vi har gått samman med KARL LAGERFELD + MODELCO i samband med lanseringen av deras limiterade makeupkollektion. Läs mer och beställ denna Limited Edition-box här. Endast ett fåtal boxar kvar!

Läs mer och beställ

2018 © The Hut.com Ltd.