Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

VARDAGSLYX

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande där du får ett presentkort på SF för att kunna se en valfri film från SF Anytime och ett hälsosamt snack från Get Raw när du köper din första månadsbox!

I en hektisk vardag är det viktigt att ta sig tid och unna sig lyxiga pauser. Så vad passar bättre än en film med härligt sällskap?


Varje månad packar vi en box med fem skönhetsprodukter till dig. Inte nog med det – som glossy-prenumerant får du dessutom GlossyCredits som du kan använda och handla för på lookfantastic.se. Du får också förtur till våra limiterade utgåvor och exklusiva erbjudanden.  

Detta pangerbjudande vill du därför inte missa! Så passa på, erbjudandet gäller endast fram till den 17/3 - uppge kod LYX i kassan.

Beställ nu!

Välj din prenumerationsform

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer. Läs gärna vår FAQ HÄR

2019 © The Hut.com Ltd.