Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Välkommen till GLOSSYBOX

Välkommen till GLOSSYBOX

Med GLOSSYBOX får du varje månad hem fem utvalda skönhetsöverraskningar förpackade i en lyxig box med ett unikt tema. Vi låter dig hitta nya favoritprodukter från innovativa, trendiga varumärken såväl som från välkända beautyjättar.

Prenumerera för endast 159 kronor/månad! 💕

Prenumerera nu

Bli en GLOSSIE och ta del av vår värld av skönhet!

Vårt GLOSSYBOX-community växer som aldrig förr och februariboxen It’s All About Love är nu slutsåld. Men självklart kan du bli en GLOSSIE idag och få en ikonisk rosa välkomstbox fylld med fem produkter till ett värde över 700 kr! Starta en skönhetsprenumeration för endast 159 kr i månaden.

I denna box avslöjar vi att en av de omtyckta produkterna är Eyeko Fat Liquid Eyeliner. En perfekt och lättapplicerad eyeliner för att skapa en skarp eller tjock linje som lyfter hela din look! 

Bli en GLOSSIE idag!

Ta del av en värld av skönhet!

Upplev julafton - en gång i månaden! Med GLOSSYBOX får du hem en lyxig box med fem utvalda skönhetsprodukter för endast 159 kr/månad. Härlig vardagslyx! Med varje box får du även GLOSSY Mag där du kan läsa mer om månadens produkter samt annan spännande skönhetsläsning. 


Du har väl inte missat att du som prenumerant kan samla GLOSSYCredits som du sedan kan använda som betalmedel när du beställer limited edition-boxar, The Man Box och presentkort, samt på hela utbudet på lookfantastic.se (där du hittar över 14,000 skönhetsprodukter. Som prenumerant får du även tillgång till exklusiva tävlingar och erbjudanden. 


Starta din prenumeration nu för att ta del av hela vår värld av skönhet! 💕

Prenumerera nu

Välj din prenumerationsform

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer. Läs gärna vår FAQ HÄR

2019 © The Hut.com Ltd.